Hade en mysig & trevlig kväll igår med fina S& J. Dom bjød på hemgjord pizza och den var väldigt god! Såg lite på humorprogrammet från Nydalen. Førsta gången jag såg på det och det var faktiskt riktigt bra! Blev lite senare än vanligt igår men det var det värt før lite trevligt sällskap!

God Morgon kära vänner!

FAB fredag igen, veckorna rullar på såå sjukt snabbt. Har varit en fin vecka med massa trevliga middagar & mys!

Ikväll ska vi nog på tapasbar, LOVELY! Det blir kul och avkopplande att bara gå ut och äta på en fredag.

Hann med det mesta igår, flytta massa saker från mitt førråd. Och gick igenom allt før att sedan slänga en hel del! Wiiiiie! Sån härlig känsla! Min kära bror var med och hjälpte mej att flytta sakerna. Tusen takk før hjälpen!

Så ikväll ska jag fira att jag är av med lägenheten och inte behøver tänka på den något mer. Har haft den i ca ett år fast jag har bott med MR hela tiden 🙂

HA en UNDERBAR freeedag & njut av något gott! T.ex ett glas rødvin med lite mørk choklad eller en god middag. Såna små saker som gør att man NJUTER av vardagen och stannar upp  før att fånga øgonblicket!

Kärlek!