Solen skiner och så gör även jag 🙂 Yeeeey!

Släpade mig ur sängen imorse och sprang till MR`S GYM. Har ca 150 m dit, thank god 🙂 Speciellt så som idag då det var ca minus sjutton grader! BRRRR..

Blev bröst/axlar och  fem reps vilket är härligt men TUNGT!! Och tidigt på morgonen så är man extraseg. Men nøjd och kände pumpen, speciellt i axlarna. LOVELY!

Så nu kör jag stenhårt denna vecka och nästa men sen blir det en vilovecka från styrkan. Tror det behøvs! Vila=musklerna växer! Fast är alltid kämpigt me vilovecka då jag frå abstinens från gymmet. Blir mye cardio den veckan istället.

Viktigt att ha mål med sin träning och att følja dem! Man får mer motivation och lättare att få rutiner att gå till gymmet osv. Så det är dagens tips!

Sätt upp mål, gärna delmål och checka av efter 4-6 veckor før att nå dem. Men dom ska så klart vara realistiska annars sänker man bara sig själv totalt och slutar träna. Fint att ha en premie  vid varje delmål. T.ex att shoppa ett fint plagg! Sånt gillar jag och motiverar mig till tusen!

FAB onsdag ønskar jag er!

Puss!