Hej!

Sitter här med en skön känsla av utmattning i kroppen. Blev ett av de bästa passen på länge. Körde rygg & armar i en bra kombination. Me like!

Nu är det soffan som gäller och snart är det Solsidan på svenska TV4. Vilket är grymt roligt! Bra tips till er här i Norge.

Annars en toppendag med massor av sol ute och en skön promenix imorse för att handla frulle på Kaffebrenneriet.  Vi bor verkligen perfekt då vi har ett stort köpsenter med allt man kan tänka sig väldigt nära. Och två olika SATS.  Det är toppen!

Och tänk så mycket en promenad i solen med sin kära kan göra. Lämnar en riktigt tuff vecka bakom mig och just nu känner jag mig väldigt LYCKLIG! Lycka smittar verkligen av sig.

Ha en FIN kväll! Puss på er!

Nu ska jag mysa med mitt älsklingsmellanmål: Kesella/Kesam med fruktsallad. Try it!