Hej kära läsare!

– Vilket underbart väder Oslo har bjudit på idag 28 grader & sol, lovely! Kan lova att vi inte varit bortskämda här med fint väder. Själv undviker jag solen då jag inte är intresserad av att få några pigmentfläckar. Vilket är väldigt vanligt då man är gravid. 

Har idag varit hos kära mamma (la familia) på besök. Deras hus gör mig alltid så harmonisk & rofylld. Kanske beror på hur himla vackert det är där. Både ute och invändigt är inrett som i en tidning. Mamma har verkligen öga för inredning!

Annars är status hyfsat sliten & trött. Vilket jag ska göra något med nu, framför en film =) Hoppas ni alla haft en toppendag i solen!

Ps. Har inte ens hunnit skriva färdigt detta inlägg så kommer mörka regnmoln. Fy så trist för alla  stackars semesterfirare.

Dagens Outfit: Klänning Bikbok ny , ljusrosa jeans  H`M, Smycken: Halsband H`M, klocka Tag Heuer, armband D & G