Well hello skottdagen!

Idag kan vi checka av att vi sökt dagis/barnehage till lillan. Håller tummarna att vi får den vi valt i första hand men vi får vänta på svar till mitten av juli sägs det. Puhh!

Väldigt glad att ha funnit en barnehage som serverar varm mat varje dag, precis där vi bor gissa om jag blev glad? Annars är det bara matpakke med bröd till dem små vilket jag som svensk har lite svårt för. Men här är det en annan matkultur gällande lunch så det är inte konstigt alls här i Norge. Er en vanesak.

Igår hade jag namnsdag så det firades med god take away food, film och massor av mys alla vi tre. Så grattis i efterskott till alla er Marior därute =)

Idag ska vi fortsätta vila, nu håller vi tummarna att sjukdommarna försvinner för en stund framöver 😀

Jag är sååå glad & fylld med energi i alla fall – nu blir det mer tid till att ta vara på varann.

Hoppas få tid till att blogga lite om vårens snygga pasteller som jag är crazy about. Eftersom att det är skottdag idag så har flera nätbutiker bra erbjudanden bl.a ASOS som har 29% rabatt på nya sortimentet. Nelly kör en kampanj & DorothyPerkins har rea.

Happy Shopping girls!

Vill önska er en härligt fin onsdag och kom ihåg att ta vara på dagen. Se möjligheterna istället för motgångar! Och möter du en tuff motgång så blir du bara starkare tills nästa gång!

 

Annonser