Ett år har gått sedan den hemska dagen då Norge förändrades. Men den dagen ledde samtidigt till att vi kom närmare varann. Att visa medkänsla, värme & kärlek till andra.

Vår dag för exakt ett år sedan startade på helsestasjonen (bvc) med lillan. Alexis var bara lite över två och en halv vecka. Så liten och söt!
Efter vårt besök på bvc så tänkte vi åka till city och shoppa. Men regnet öste ner så det var inte så lockande. Thank god att det regnade då vi ALLTID parkerar där bomben smällde. Såå tacksam att vi inte åkte ner!

Vi åkte hem och såg på Tour the france, sen hör vi en hög smäll och pga vädret så är jag säker på att det var åska. Så vi stänger av tv’n och drar ut kontakter til våra mac’s.

Min K checkar nyheterna på sin Iphone där det står att det var en explosion. Vilken chock! Vi knäpper på tv’n igen och nu börjar nyheterna med extra sändningar. Medans vi ser på det en stund då läser min K på twitter att flera twittrar om att någon skjuter på Utöya. Vi tror det är ett skämt men ganska snart få vi erfara det fruktansvärda som pågår just då på Utöya. Sedan följer ett dygn framför nyheterna, vi sitter helt chockade och tror inte det är sant.

Mina tankar idag går till de anhöriga som förlorat någon och till alla dem som på ett orättvist & tragiskt sätt blev fråntagen sin framtid, sina drömmar, hopp och planer om ett långt fint liv.

Idag ska vi grilla med Alexis farfar med familj och se minneskonserten ikväll.

Kärlek till er alla fina därute!!

Annonser