Idag är en riktigt grym shoppingdag om man gillar att nätshoppa från USA. Grym rea och tänkte tipsa er om de absolut bästa!

BLACK FRIDAY: Står så här om det på Wikipedia.

An end on thanksgiving and the kick start on the shopping holiday season. The stores i USA often open as early as 04 (!) this day and it`s the most busiest shoppingday of the year. Almost in every store you can find promotions and big sales. Love that 🙂

Några av mina favoriter på amerikanska nätbutiker:

Bergdorf Goodman

Neiman marcus

Macy`s

Amazon

J.crew

Saksfifthavenue

Shopbop

Ssense

Att tänka på vid shopping är att det ofta tillkommer tull/toll – avgift och mva. Olika satser för Sverige & Norge men gå in på antingen toll.no eller tullverket.se. Och räkna ut hur mycket det kostar i tillägg, kan ofta blir några hundra. Men samtidigt är dollarn väldigt låg just nu och många saker kostar under halva priset i USA.

HAPPY SHOPPING 

Ps. Läste precis recensionen på Aftonbladet om Swedish House Mafia`s konsert igår. Publiken var i extas och det var såå bra stod det, helt magiskt.  Jag skulle ju egentligen gå med min fina M…Ohh well!