Tjingeling cupcakes!

Vilken kul kväll igår – julbordet med kollegorna var så trevligt. Maten fantastisk & stämningen likaså. Efteråt var vi på flera olika uteställen och dansade sent in på natten. Kul!
Tog följe hem med min numera fästman i taxi 🙂 Han var med ute och hade varit på julbord med sitt killgäng.

Idag har vi varit på roadtrip till Sverige och nyss kommit hem. Bilen var fullastad då vi reste hem igen av div godsaker, som bara finns i Sverige. Så som julmust, pepparkakor, äggvita på liter och mer. Nu är vi galet slut så blir en skön & soft kväll!

Idag har jag även kramat extra hårt på min lilla familj då en av mina närmsta vänner var med om en dramatisk bilolycka inatt. De hade verkligen änglavakt, tack och lov. Såå tacksam!! Viktigt att uppskatta livet och inte ta något för givet.

Ta hand om er!

Annonser