Så här såg det ut i morse här hemma ca kl 05.15 (!) På träningcykeln medans resten av huset sover sött 🙂 Just love , mina morgon cardios. Startar dagen med massa energi & jag hinner med att blogga etc. Underbart!

Välkommen julvecka!

Nu är det verkligen countdown till jul & bara fem (!) dagar kvar att jobba. Sedan långledigt ända in på 2013 – så mysigt det ska bli 🙂 Lillans andra jul, förra var hon så liten.

Ser framemot vår härliga grötfrukost hos min farmor & farfar klockan tio på julaftonsmorgon. Då kommer alla mina kusiner med respektive & barn – en väldigt fin tradition 🙂

Sedan fortsätter vårt schema med jullunch hos min kära mormor & morfar dit mamma m.fl kommer. Julklappar & Kalle Anka där för att sedan åka vidare till pappa & farmor, farfar för julmiddag &  mer julklappar.

Ibland brukar jag även fortsätta vidare från pappa till mina nära vänninor. Puhh ja där har ni min julafton! En riktigt fullspäckad sådan men jag tycker den är såå mysig 🙂

Nu kickar vi igång dagen med ett stort leende på läpparna;-) woohoo! Det här blir en bra dag!

Önskar er en F.A.B måndag alla fina!

Annonser