Hello early birds!

Som jag gillar måndagar, helt otroligt! För avskydde jag dem men anser att varje måndag är en ny start – nystart till att träna hårt, börja med något nytt. Ändra inställning etc.. Allt blir såå mycket mer skoj om man är positiv & glad!

Just nu njuter jag av min härliga morgonstund på träningscykeln. Tyst & mörkt överallt då det är gaalet tidigt men så underbart det är! Jag får tid och möjlighet att blogga, checka nyheter &  min mail.
Sen att höra på fantastisk musik till och kanske se en serie! Yes bättre start går inte att få 😀 Har inte kört morgoncardio på ca tre(!) veckor pga förkylning & ond fot. Längsta uppehållet på länge.

Igår fortsatte planerandet av vårt underbara drömbröllop, och yes bitarna börjar falla på plats:D Happy girl!!

Nu kickar vi igång den här fina måndagen med ett leende och massor av energii!!

Take Care!

Annonser