CIMG5533

Bild från middag i Italien hösten 2010, middagen var kvällen före det vackra bröllopet. En galen vecka med många speciella, roliga händelser. Bilade genom Italien, körde fel och efter bröllopet körde vi vidare till Rom. Hade några vackra dagar där. Och en oförglömlig resa. Vi firade fyra år november förra året med förlovning.

Hipp hurra för min blogg idag – den firar fyra år (!). Crazy att jag bloggat så länge och så skoj att ni hängt med mig under alla dessa år. 

Ser fram emot fyra nya bloggår och just det här året blir det extra mycket bloggande i och med vårt bröllop (!!)

Inte långt kvar nu men kan avslöja att vi kommer att resa till en fantastisk destination. En av mina favoriter! Ni som läst min blogg sedan början kanske kan gissa er fram. (Mina nära vänner vet lite mer så ni kan inte gissa 😉

Tacksam & väldigt glad över alla er fina läsare!  Ni betyder väldigt mycket ♥ Hoppas ni följer med mig under fortsättningen på min resa genom livet och alla dess underbara händelser. 

Annonser