Tjingeling!

Pustar just nu ut i soffan efter en roadtrip till Sverige – fyllt upp kyl & frys med svenska delikatesser. Mmmm! Så underbart inför helgen 🙂 Kunde inte hålla mig från att köpa lite fina saker till lillan med.

Körde till Sverige i strålande solsken med solbrillor på och inbillade mig att våren snart är här 🙂

Körde direkt från jobbet, så gick fort. Bra musik & ett glatt humör. Älskar mina roadtrips till Sverige.

 

Brukar aldrig vara privat/ personlig i min blogg då jag valt det så. Utan det ni ser är bara lite av ytan och ca tjugo procent (!) av vårt familjeliv. Men den här veckan har varit tung att bära, nu vill jag ha helg och annat att tänka på.

 

Livet är som en berg & dalbana, sen att det mest tråkiga oftaa kommer samtidigt på många plan är extra tungt. Men man /jag går vidare och starkare än innan. Kan tillägga att jag är en avsevärt gladare & starkare person idag än för tio år sedan,  då hade jag tyvärr ett annat synsätt på livet.

Man kan förändras till en lyckligare, gladare person. Allt handlar bara om att vilja det. Och att jag om under tre månader fyller trettio år, gör mig inget.

Utan för mig så betyder det att jag har blivit klokare/smartare och mer livserfarenhet. Fått en bättre & postiv syn på livet och för mig är de flesta dagar lyckliga dagar 🙂

Sen har vi alla/du/ni olika upplevelser i vår uppväxt & bagage, som kan påverka oss åt olika håll i livet.

But still life is wonderful and I love my life!

Enjoy the evening!

Annonser