Good Morning early birds!

Oj vad fantastiskt med veckans bästa dag – längesedan jag längtat såå efter helg.

Helgens planer var först bara VILA, VILA… Men inser att det inte är helt mig ;D  Ska hälsa på liten hundvalp ihelgen, som är supergullig.

Kommer nog sakna min lilla Enzo då. En underbar liten amstaff – valp som jag hade för några år sedan. De är tyvärr förbjudna i Norge, så en svensk familj fick ta över han. Om jag hade haft han kvar här och polisen såg mig så kunde dem ha tagit honom för avlivning. Helt sjukt anser jag och ville inte riskera det.

Igår på vägen hem till Norge vid gränsen så blev jag stoppad av tullen. Det lustiga var att jag visste att jag skulle bli det. Många bilar åkte förbi tullen, men mig vinkade dem in. Fick många frågor och dem såg in i bilen, blir alltid så galet nervös då fast jag inte har något att dölja. Haha!

Önskar er en GRYM start på helgen, ta hand om er!

Annonser