Var bara tvungen att slänga med den här bilden från beachen på Mallis i somras. En fantastisk resa med hela lilla familjen. Kanske blir en resa dit i sommar?

Goood Morning!

Oj så galet fort tiden går, svårt att hinna med allt roligt man vill 🙂  Hade himla trevligt besök igår av fina S & E, härligt med lite girl talk 🙂 Fina S som idag reser till varmare breddgrader i tre (!) veckor. Åh så fantastiskt de kommer få det.

Före besöket hann jag med ett superset pass på gymmet @ Sats – känns i rumpan/ben idag. Körde helt nytt upplägg med nya övningar, viktigt att variera så inte kroppen vänjer sig. Bra att variera typ var fjärde till var sjätte vecka för att inte stagnera.

Att jag skrivit tick tack i överskriften syftar lite till att vårt bröllop närmar sig och jag ser såå framemot vår resa. Bara fina saker att fram emot tiden som kommer 🙂

Can`t wait!

Ha en F.A.B tisdag! Smile and the world will smile back to you!

Annonser