Igår gick den norska blog awards –  Vixen av stapeln och de största bloggarna i norge fick pris från bästa bloggare, modeblogg etc.

Läs den här mannens reflektioner av  galan – såå galet skönt skrivet. Genialt!

Lite kul att ibland läsa nåt annat än en ” perfekt rosa blogg” Finns ingen som har ett sådant liv som ofta framgår i bloggar, är bara ytan och en bild som målas upp. Jag försöker inte att framstå som perfekt på något vis och hoppas inte ni tror det heller 😉

T.ex har nyss tillagat tre kil0 (!) kycklingfilè att ha til lunch ( äter inte den klassiska norska lunchen = brödskive med brunost)  som blev totalt svart. Längtar redan till mina underbara, krispiga luncher framöver 😉 

 

Btw, läser inte många norska bloggar då dem flesta inte tilltalar mig men däremot många svenska, amerikanska. Kan lägga upp länkar till mina favoriter vid senare tillfälle.

Ha en grym kväll alla fina därute i världen!

 

Annonser