Tjingeling!

Idag fick jag sovmorgon till klockan fem (!) haha. Tidigt kan tyckas för många men min morgonstund är bara så skön.

Vilken bra dag igår,effektiv på jobbet och gick i mål, till chefens glädje. Sen vidare till träning och igår tränade jag med D som är PT till vanligt. Han skulle köra marklyft och då ville han att vi skulle maxa på marklyft. Längesedan jag gjorde det så var himla kul. Satte personbästa  till min lycka, även fast jag varit på strikt matschema och haft (LÄS VÄLDIGT ) lite energi.

Har ett mål kvar angående marklyft men för det krävs bättre teknik från min sida. Både han och jag vet att jag klarar en hel del mer, viktmässigt. Galet viktigt med teknik då man kör på suupertungt 😉

Woohoo! Superladdad inför dagens träning andra träning, redan nu sittandes på träningscykeln.

Kom ihåg för att nå dina mål speciellt i träning gäller det att ha : DEDICATION, MOTIVATION,DISCIPLINE.

Med dessa egenskaper & en järnvilja kommer man långt. Sen har vi, alla självklart olika mål med sin träning. T.ex man vill bli starkare, mer muskler, går ner i vikt, lägre fettprocent, mer energi, etc. Det krävs så mycket mer än vad folk tror om man vill uppnå  bra resultat. 

Det krävs blod, svett & tårar 😉

Annonser