Tjingeling cupcakes!

Härligt med ny vecka, måndagar är alltid som en nystart. Perfekt att sätta mål för veckan etc.

Nyss hemkommen från tandläkaren, kontroll och gjorde avtryck av tänder till nattblekning.
Åh så kul det ska bli! Fick med mig gel & skenor till tänderna. Vita tänder är bara såå fräscht & fint. Spännande!  Inga hål heller så jag blev himla glad. Woohoo!

Måste tipsa om den goda pastan ovan, ett low carb – alternativ. Himla nice om man gillar pasta, men inte alla kolhydrater som den innehåller. Jag kör inte någon lchf – diet har inte helt tro på det. Gillar att de finns alternativ i alla fall 🙂

Nu lite middagsfix till lillan som är så matglad, idag blir det fisk. Det är något fantastiskt med Norge, all god fisk som är så sund & enkel att göra. Har aldrig ätit så mycket fisk som sedan jag flyttade hit 🙂

Hoppas ni haft en fin måndag & ingen blå måndag 😉
Kram!