CIMG5715

Me and my hubby @ Colosseum in Rome /Italy. And we loved our romantic days there in September 2010. A beautiful city! Vill bara in och önska er alla fina läsare en fantastiskt onsdag!

Idag vaknade jag med massa energi & en stor tacksamhet – över att snart få vara fru till min älskling och att vi är en liten familj ♥ Det är lycka! Och tänk så många fina resor jag & min fästman gjort under alla dessa år. Så härligt! Kommer blir några fler i år 😉

Vet att bloggen tyvärr inte varit 100% på slutet men jag jobbar på saken, har upprättat en egen bröllopsblogg som jag kanske kommer länka till framöver. Tar bara galet mycket tid just nu av dygnet, allt som ska planeras inför vårt bröllop. Snart bara två (!!) månader kvar!! Wiiee!

Idag annars blir det efterlängtad träning med fina tjejerna och efter det lite b -day kalas hos S. Så himla skoj!

Ta hand om er & kom ihåg positiva tankar. D kan förändra ett dålig humör / dålig dag till något bra 😉

Annonser