Etiketter

, , , , ,

 

Eiffeltower, Paris

Nästan ett år sedan den här bilden togs.. En fantastiskt weekend med ett vännerpar i romantiska Paris. Och snart ska lillan till New York, en liten globetrotter vi har 🙂 Hon har redan varit i Spanien, Frankrike, England, Sverige och snart USA.  Har sjäv sån galen reslust nu. Tur att det är under två månader kvar (!!) til New York. Wiiie!

Dagens agenda :  Kryssa av på bröllopslistan. Snart är allt komplett och det känns fantastiskt! Även några andra viktiga ”to dos”.

Update: Påskfrukosten var himla trevlig & alltid skoj att möta de andra föräldrarna. Alexis har fått en ny vän som hon pratar om hela tiden, Enzo heter han och hans föräldrar är svenska. Enzo är ett kärt namn för mig då min fina hund jag hade förr hette det.

Passa på att njuta av solen för er som har lika fina väder som här i Oslo idag. Och ett kul tips testa att möta en okänd på gatan med ett leende. Du kan göra hans eller hennes dag! Det krävs så lite för att göra varann glada & lyckliga! Det är faktiskt himla kul att göra och man blir själv glad av det 🙂

Kram till er fina läsare!

Annonser