Bild till vänster från hösten 2010 – bild till höger i fredags. Emellan dessa bilder en graviditet med ca 25 (!) kg pluss.

Såå stolt då jag är i mitt livs bästa form EVER!! Tyckte jag var vältränad före graviditeten, men ni ser ju skillnaden. Och den är stor både styrkemässigt & i fettprocent. Mitt mål med träningen är att vara frisk, stark & ha en god hälsa i långa loppet. Sen har jag olika mål beroende på vilket resultat jag vill uppnå och vilken tid på året det är.

Och självklart ska man vara stolt över sina prestationer! Vi sätter ofta galet höga krav på oss själva så då ska man även ge sig själv beröm 😉 Eller hur?

Förra veckans träning :

6 styrkepass

3 cardio.

Och då har jag minskat ner på träningen med INGEN morgoncardio  😉

Den här veckan kommer till största delen gå till restitution, så passar perfekt med lediga dagar  😀

Happy träningsvecka!

Annonser