CIMG5504

Hösten 2010 då vi var på bröllop i Santa Maria, Italien. Bild från en morgonjogg. Riktigt skön start på dagen att springa på beachen och bland alla små mysiga hus.

IMG_1530

Det här är i från Sentrumslöpet förra året, då jag & Alexis var och såg när K sprang. Soligt & fint väder precis som idag. Så liten lillan var 🙂

Idag är det Sentrumslöpet här i Oslo, som går genom Oslo`s gator. En mil är det och vi var med 2010. Efter det har det varit lite löpning för min del så ska inte vara med idag, fast hade varit skoj att se vilken tid jag hade fått. Fick en grym tid år 2010, tack vare min K som peppade mig genom loppet. Vill inte förstöra den tiden med att springa på en sämre tid idag så skippar det 😉

Maybe next year? Ett stort lycka till til er som springer idag, heja heja.

Just nu är min K och föreläser för olika politiker, riktigt spännande. Så stolt över han. Senare ska vi fixa lite olika och njuta av en ledig dag tillsammans. Mys!

Ha en underbar lördag & njut av det fina vädret! Perfekt på en lördag med massa soool! Wiiee!

Annonser