Bild från måndagens intensiva grymma pass, fortfarande träningsvärk 🙂

Good Morning lördag!

Den här veckans har det varit lite träning. På grund av halsont & dagsformen som varit dålig. Fast bra med vila ibland.
Nu efter tre (!) dagars vila så märkte jag igår kväll, hur gaalet rastlös jag var. I mitt fall ett tecken på att jag är bättre 🙂
Ska till Sats senare idag när älsklingen kommer från golfspelandet. Wiiee!

Har haft en kolossal träningsvärk hela veckan efter måndagens baksida lår/rumpa.

Övningar jag körde i superset: Var färdig på ca 30min och sprang sedan till barnehagen för att hämta A.

Knäböj 2 set * 12reps (uppvärmning
Knäböj 3set * 7reps

Bakåtsteg utfall i smithmaskin med avslut att lyfta upp ben framåt 3set *8reps

Spänsthopp på ca 1m box 4set *20reps

Sumoutfall med kettlebell (grym för rumpan) 3set * 12reps

Bulgariska enbensmarklyft 3set * 8reps (har en vikt i varje hand, tung vikt) sedan står man på ett ben och sträcker upp det andra bakåt/uppåt

Raka marklyft med gung 3set *8reps

Allt detta i superset och på slutet skakar benen totalt. Avslutade med två tunga vadövningar innan jag sprang till barnehage.

Väljer att inte skriva så mycket om  min träning längre,  på bloggen pga av att man lätt kan få ångest och känner ett tvång av att man måste träna lika mycket/hårt m.m. Finns galet såna bloggar och inte alla som klarar av att hantera innehållet utan att bli påverkade negativt.

Jag tränar för att få extra energi, endorfiner och för att ha en stark & hälsosam kropp. Anledningen till att jag skriver om lite övningar nu är för att jag vill tipsa om dem. Som en inspiration och inte till något som leder till ortorexi för någon läsare.

Vi har allihopa olika förutsättningar, mål, ambitioner med hur man lägger upp sin träning/karriär/annat.

Det viktigaste är att man är nöjd med sin själv och stolt över sin kropp. Sänka kraven något och vara glad & lycklig!
Livet är alldeles för kort, så varför spendera dagarna med att vara självkritisk & missnöjd.
Om man är nöjd med sig själv och sina prestationer så blir man så mycket lyckligare!

Var själv tidigare extremt hård mot mig själv, kan tacka min kära K och att jag att jag insett vad som är viktigt i livet : familj, vänner  & glädje. Och att jag numera njuter & tar vara på varje dag.

Önskar er en fantastisk lördag fina ni!

Annonser