Tjing Tjing lill – lördag!

Bilden är från igår då vi var på väg till min man’s syster på bursdagsmiddag
Alexis farmor hade fyllt år så vi hade en trevlig middag. Riktigt god mat & dessert. Nom nom!

Vi fick även en underbar bröllopspresent och vackra vita rosor. Love that! Presenten var från min man’s syster, mor & morföräldrar. Tusen tack fina ni!

Idag blev det tyvärr ändrade planer och sedan orkade jag helt enkelt inte hänga på till dit träffen flyttades. Tar på att kliva upp klockan fem(!) och ha sömnbrist big time. Men jag klagar inte 😉

Satsar på en riktigt mysig girls night nästa vecka istället 🙂

Haft träningsfri idag och tvättade bilen istället. Bara älskar känslan av nytvättad bil och jag gör det minst en(!) gång i veckan.

Ska snart polera den så att lacken blir totalt fab. Som smör att ta på efteråt, love it. Viktigt att polera bil ca två gånger i året för att få bort vägsalt, asfaltstøv som det heter på norska etc. Ett tips till er läsare.

Och kan ni inte polera bilen själv, lämna gärna in den till en rekommenderad firma. Är tyvärr en djungel av oseriösa bilpleie – firmor därute.

På många av dessa firmor kan de anställda jobba under slavliknande förhållanden och med löner som är långt under minimilön & rent av olagliga. Checka upp stället före ni lämnar in bilen.

Jag gillar i alla fall att fixa med bilen och gör jag det själv vet jag att det blir bäst resultat 😉

Btw, imorgon ska jag göra något riktigt efterlängtat. Ni får se imorgon.

Ha en fin onsdagkväll!

Annonser