Startar den här dagen med den här underbart härliga låten, går på repeat här hemma just nu. Igår hade vi besök av Alexis morfar, hon var så glad och lekte för fullt.

Men verkligheten gjorde sig påmind igår med då en  bekant till oss tyvärr gick bort. Var mestadels mannen min som hade kontakt, men jag mötte också personen. Kommer så väl ihåg sommaren 2010 då jag var med mannen min och vi möttes  i Kristiansand på business. En speciell & entusiastisk person som var grundare, träningsfreak och hade de mest amazing ideer.  Igår kunde jag bara inte gå in på facebook, då vi var vänner där.

Får en verkligen till att uppskatta vardagen och alla livets stunder lite extra, både de underbara & de mindre roliga. Så klart ska det inte krävas något så tragiskt för att uppskatta livet & familj, vänner. 

Ta hand om er fina läsare och kom ihåg att värdesätta varje dag och att njuta fullt ut! Keep smiling!