Tjingeling vackra fredag!

Ohh my vilket fantastiskt väder Pslo bjuder på. Perfekt då vi får besök i helgen av en kär vän. Underbart att kunna sitta ute på vår mysiga uteplats.

Mannen min är så underbar – han var på businesstrip igår och kom hem med det här läppstiftet i favoritfärgen: nude.
Typ det enda som kan köpas till mig just nu med tanke på mitt tillstånd 🙂 Till detta hade han även köpt några kilo(!) godis. Nom nom! Tack kära!

Dagarna går i alla fall fort och det är skönt för nu vill jag ha min lilla bebis här. Det är riktigt tungt och listan är alldeles för lång med diverse gravidsymptom, som jag tyvärr har. Men tänker inte trötta ut er med det trista 🙂

Ett tips till er lyckliga gravida som inte har några symptom/problem. Var tacksam och sätt pris på det 🙂

Min läkare sa till mig att du måste verkligen älska barn/ vilja ha det här barnet med tanke på den uppoffring du gör. Och när hon sa det så blev jag lite förvånad. För jag har inte sett på det så utan bara accepterat att mina graviditeter generellt är fyllda av problem.
Och att jag bara må gilla läget i nio månader. För att få det mest vackra & underbaraste med livet : en baby på bröstet.

Men faktiskt så blev jag lite stolt efter hennes ord. Att jag liksom pallar att gå igenom detta igen. Så en klapp på axeln till mig och alla ni andra gravida därute.
Var snäll mot er själva, sänk kraven och försök komma till insikt. Att man tyvärr inte kan kontrollera en graviditet och allt som sker med kroppen. Istället för att kämpa emot, embrace it! Då mår man så mycket bättre 🙂

Ha en härlig fredag fina ni! Återkommer mer ihelgen då det vankas babyshower för mig..Så tacksam & glad över att ha så fina vänner!