Wooho, precis varit på sista (!) kontrollen av bebis. Tänk att dessa nio (!) månader snart är klara! Lycka!

Kontrollen gick bra den här gången. Alltid lika mysigt att höra hjärtljuden till lillan. Helt magiskt! Huvudet är inte fixerat men det var aldrig Alexis heller. Många barn på mammas sida, har kommit efter flera veckors övertid.

Himla tur att jag har ett datum då lillan kommer och slipper den eviga väntan på slutet. Med betoning på eeevig! Alla som varit höggravida vet precis vad jag pratar om. Att på slutet är det såå tungt, jobbigt, segt, man orkar ingenting etc.
Men faktiskt har tiden gått fort nu sen ja starta med min countdown lapp ;D Vårt nya hem, inredning & nätshopping har hjälpt bra mycket med 🙂 hihi..

Nu ska ja fortsätta mumsa god fruktsallad, snart ska jag hämta mannen och vi ska på infomöte på sjukhuset.

Later fina ni!

Annonser