Bild från Tjuvholmen, så fint där. Tänk att vi såg på lägenhet där före Alexis föddes. Men sååå glad över vårt boende nu 🙂

Hoppas ni alla ( i Sverige) har en fantastisk midsommarafton!

Vi ska fira med att ta fram svenska flaggan, grilla och ha det trevligt. Midsommar firas inte här i Norge, utan här firas nåt som heter Sankthans. Man grillar och bränner bål som på vår sista april.

Annars har dagen gått till att köra runt halva Oslo för dagens viktigaste ärende. När jag var färdig med det så shoppade jag åt mig själv, Alexis & bebisen 🙂 Gulligt att köpa superduper små babykläder. Love it!

Önskar er en underbart fin midsommar med massa trevligt firande.
Nästa år ska vi ha riktigt tradionellt firande här hemma med långbord ute. Eller så reser vi till Sverige, vill så gärna att Alexis & baby A ska få dansa runt stången och sjunga smågrodorna. Få dem att uppleva en äkta svensk midsommar. Såå mysigt!