Yes så här mycket kläder måste jag ha i värmen pga mina känsliga bröst. Helt fruktansvärt varmt. Har på mig tre toppar och jacka(ullinlägg i bh). Så tänk på mig när ni svettas med en tröja på 😉 hihi..

Jag är tvungen att vara försiktig efter förra veckans mjölkstockning. Tre dagar med över 40graders(!!) feber. Ett h – vete rent ut sagt då smärtan är värre än vid ett kejsarsnitt typ. Helt galet! Och då hade vi ca 34(!!)grader ute och ca detsamma inne. Phheew!

Har varit tuffa dagar men jag klagar inte. Försöker att vända varje negativ tanke till nåt postitivt 🙂 Och yes det funkar, oftast.

Btw, har varit på helsestasjon (bvc) med lillan idag. Sex veckors läkarcheck och allt såg så bra ut 🙂 Lilla A gav t.o.m läkaren ett leende. Så glad jag blir & värmer mitt mammahjärta att allt var bra.

Hoppas ni inte smälter bort i värmen. Och till er andra mammor därute, som kämpar med feber & mjölkstockning i värmen. Heeeja er! Ni är grymma! Cudos till er 😉

Snart får vi besök så ska städa undan lite.