Imorgon är det babyshower för fina L & E. Båda två har ”due date” nära varann. Såå mysigt & trevligt det ska bli. Speciellt att träffa tjejgänget efter nästan en hel sommar. Och jag fullkomligen älskar babyshowers, så gulligt!

Ovan bild från min egen babyshower i juni. Några veckor innan vårt planerade snitt och jag hade en ”crazy” stor mage. Långt utanför kurvan, vilket berodde på extra mycket fostervatten och en stor bebis.

Såå. Himla. Underbart. Att. Inte. Vara. Gravid 🙂

Nu startar den lååånga resan att få tillbaka min vältränade kropp. Som jag faktiskt är riktigt stolt över nu.Då jag ser i vilken toppenform jag var. Wiihoo!

Så motiverad & peppad men har en låång väg att gå. Inte alla har lika mycket att jobba för efter en graviditet med tanke på att jag gick upp 22(!!)kg. Förra gången var det 23(!!)kg och det tog tid men jag kom i bättre form än före graviditeten. Och detta under ett år efter Alexis fötts.

Så jag vet att det går och det är bara att kämpa på. Den här gången gick jag ner 16(!)kg av 22kg, första tre veckorna.. Nu gäller det att få tillbaka musklerna man tappat och bygga upp kroppen igen. Startar försiktigt och lugnt. Sen kommer resultaten succesivt 🙂 Ser framemot att kanske börja på Crossfit Oslo i vår. Mannen tränar ofta där och har blivit grymt stark, smidig. Riktigt bra resultat och crossfit är galet jobbigt.

Nu kööör vi! Bring it on! Woop woop!