Det charmiga, glada, smittsamma leendet. Som Amber ger mig en sisådär hundra gånger per dag 🙂 Det gör mig såå glad. Att mötas av det här leendet det första du gör på morgonen. Det måste vara det mest fantastiska!

Igår blev lillan tre månader och idag var det vaccin på agendan. Uff stackars lilla gullet! Men duktig liten tjej så som storasyster var.

Nu ska här fixas lameller, perfekt skydd mot insyn & sol. Och passade perfekt till våra stora fönster.

Fixat lite i gästrummet nere, köpt nytt danskt bord till soffan där. Blev så bra 🙂 Det rummet är både träningsrum & gästrum. Roddmaskinen är grym att ha hemma, likaså träninigscykeln. Där finns även kettlebells, hopprep m.m.

Nu måste jag fortsätta här för att hinna med allt. Snart kommer alla hem för dagen 🙂 Då ska några ärenden ordnas.

Ha en fin dag!