Tjingeling i regnet!

På bilden ovan kan ni se vart jag & Amber var igår. Supermysig tjejträff igår och med bebisar. Toppenkul då två av tjejerna har bebisar som numera är fem veckor och födda med bara sex timmars mellanrum. Och som vi älskar Ikea, köpte massa godis och en riktigt god lunch. Fanns massor av julsaker men hade inte riktigt tid att se. Ska dit snart igen 🙂

Igår blev Amber fyra månader, oj som tiden gått fort. Nu ska vi starta med smaksportioner och sedan trappa ner på amning. Skulle ha slutat med amningen för längesen egentligen pga att jag varit så sjuk. Nu ser vi framemot att Amber ska gilla annan mat.
Allt är så mycket bättre med barn nummer två för då har man erfarenhet från första. Med Alexis väntade vi alldeles för länge med att introducera mat. Så detta kan bara bli bättre 🙂

Underbart med helg igen, bara mysa hela familjen. Och idag är det ju faktiskt två månader kvar till jul. Tror jag ska klicka hem några julklappar idag. Så smidigt & enkelt.

Nu har vi två sötisar som vill ha min uppmärksamhet.
Ha en grym start på helgen fina ni!