Så mysig start på året att gå längs stranden och känna på vattnet. En del badade(!) Brrr! Inget för en badkruka som mig 😉 I sommar eller under våren ska jag bada i Spanien. Håller redan på att se på nästa resa.

Btw, så fick vi en ny resa i julklapp. Så vi bestämmer själva om det blir till London där farfar bor eller om det blir Spanien igen.
Vore spännande att se hur dem bor i London, så vi får se. Alexis har ju varit med till London, fast då var hon i min mage 🙂

Annars har jag testat ut mina nya löparskor och träningskläder som jag fick i julklapp av min fina man. Härligt!

En bra vecka so far, är riktigt stolt över Alexis som börjat på ny barnehage där vi bor. Det har gått så himla bra. Personalen var riktigt förvånade att hon kommit in sig så fort och trivs så bra redan. Happy mom! Vi har gångavstånd dit och dem serverar varm mat varje dag (!). Kan inte bli bättre 🙂
Nu slipper vi sitta i galna köer för att köra till gamla barnehagen där vi bodde innan. Och med tanke på min mans nya jobb, passade den nya barnehagen utmärkt nu.

Mycket nytt och en bra start på året! Ihelgen väntar massa skoj, så det ser jag framemot.

Ha en fin kväll fina ni!