Så här såg det ut i början av veckan då jag körde fast totalt utanför Alexis barnehage. Helt sjuukt då jag aldrig gjort det innan, men har nu förstått varför typ ingen kör bilen fram till dagiset.
Värsta backarna som inte är vare sig plogade, sandade. Och finns inte ens en vändplan på parkeringen utanför barnehagen. Bara en gaaalet lång backe ner till husen , där som jag står på bilden. Pch dem som bor i husen parkerar nån annanstans.

Ser kanske inte så farligt brant ut men det kan jag garantera. Så var en trist måndag då jag fick ringa bärgaren (!!). Pinsamt!

Var så tacksam då jag & Amber äntligen var hemma efter att ha stått fast i nån timme(!!).

Igår när jag hämtade Alexis på barnehage så var det en annan som stod heeelt fast. Gissa om det var skönt att vi gick då 😉

Är ju första vintern vi bor här och har fått testa på alla galna backar som är som blank is. Helt sjukt!
Igår kväll var det totalt kaos utanför vårt hus, där det är en gaalet brant backe och sväng. Ca var 3:e bil körde fast och sen körde bilarna bak dem fast, vilket ledde till galet långa köer. Ganska otroligt att ingen sandat, saltat.

Fast är väl kaos lite överallt nu både i Sverige & Norge pga all snö och skiftande temperatur.