Ny vecka igen! Härligt!
Förra veckan gick så fort och hann med ett såå efterlängtat frisörbesök. Tre timmar med egentid är lyx! Gick därifrån med ca 15cm kortare hår och betydligt ljusare, såå nöjd!

Idag vill jag skicka ett stort grattis till min älskade mormor som fyller år💐Har redan ringt och gratulerat, gjordes i bilen på väg till Ikea med kidsen. Såå himla bra med bluetooth, tror jag pratar mest i telefon då jag kör. Så smart att kombinera!

Sen är jag riktigt imoponerad över en vän som sprang såå långt och galet bra igår. Tävlingen Wings of life som är för en bra sak. Sen är ju själva tävlingen kul med bilen som ”jagar” alla löpare! Så fort bilen är framme vid sidan av en så är man ute. Grattis till den grymma prestationen J👏🏻👏🏻😃

Ha en underbar måndag! Det ösregnar ute, men det låter inte mig bli negativ. Hell no!! Massa skoj framöver som jag ser såå framemot! Wiiee!