Tjingeling onsdag!

Igår körde jag & Amber till Strömstad. Var tvungen att ordna nytt pass då vi snart ska ut och resa igen😃

Men eftersom att jag numera bott länge i Oslo så var jag tvungen att ha med ett utdrag från norska folkeregisteret. Så ett tips till er andra svenskar i Norge. Om ni ska ha nytt pass, beställ upplysningar från Skatteetaten.

Idag blir det en soft dag, så himla skönt. Med tanke på tempot som varit sista tiden.

Amber är lite hängig idag, efter gårdagens vaccinering.
Skönt att det bara är en vaccinering kvar för lillan. I alla fall i småbarnsåren.

Igår hämtade jag ut paket med kläder till barnen. Två likadana jättefina jackor till barnen. Perfekt att ha i barnehagen! Sen även olika set ullkläder, regnkläder till Amber’s barnehagestart i augusti. Så bra att ha det ordnat!

Önskar er en fantastisk dag med massa sol😎