Vi firade ju två år som gifta 17 maj! Två år är pappersbröllop. Kul att kolla upp vad som gäller för varje år!

Mannen min var på Reebok’s crossfit store i Richmond. Han handlade flera nya set till sin träning, då han är superduktig på crossfit. Så fina saker! Och han köpte även kläderna, skorna på bilden till mig. Så snällt❤️

Skorna har jag testat och dem är väldigt bra. Foten står stabilt och gör det mycket enklare att hålla balans etc då man t.ex kör Thrusters. Eller overhead squat! Grymt👍🏻 Sån otrolig skillnad motför mina Nike – skor som jag brukar ha.

Nu tränar inte jag på Crossfit Oslo som han. Utan på Sats, enklare då dem har minisats.

Jag har börjat lägga in en hel del crossfit övningar i min träning. Utmanande och kul! Gäller att kunna tekniken helt rätt, före man börjar lägga på tunga vikter.

Och Crossfit är sjukt jobbigt på ett bra sätt. Kombinerar styrka, uthållighet & smidighet. Love that!

Få se om jag startar på Crossfit till hösten. Har gått introkursen så kan bara starta egentligen😊👊🏻

Min bröllopspresent till min kära man, blev nyaste boken till Jo Nesbø😃