Så liten och så himla söt1 Den här bilden på Alexis, togs faktiskt dagen efter  hemska 22 juli.  Tänk om Alexis skulle vetat allt hemskt som hände här i Oslo då. Ett dygn man aldrig glömmer! Men över till något mer trevligt, vi är tillbaka hemma i vårt underbara hus. Såå härligt efter att ha varit på resande fot i en månad. Förutom den dag då vi var hemma och packade om.  Vi har haft underbara veckor i London, Spanien och Sverige. Precis så bra som man kan ha det med sol & bad. Och myst med lilla familjen. Tur att vi varit i varma Spanien, med tanke på sommaren här. Fast varit fint idag i Oslo men inte helt något beach väder direkt.  Ha en toppenfin kväll! Nu ska vi äta en god middag.

Alexis 23.07.11

Så liten och så himla söt! Den här bilden på Alexis, togs faktiskt dagen efter hemska 22 juli.
Tänk om Alexis skulle vetat allt hemskt som hände här i Oslo då. Ett dygn man aldrig glömmer!
Men över till något mer trevligt, vi är tillbaka hemma i vårt underbara hus. Såå härligt efter att ha varit på resande fot i en månad. Förutom den dag då vi var hemma och packade om.
Vi har haft underbara veckor i London, Spanien och Sverige. Precis så bra som man kan ha det med sol & bad. Och myst med lilla familjen. Tur att vi varit i varma Spanien, med tanke på sommaren här. Fast varit fint idag i Oslo men inte helt något beach väder direkt.
Ha en toppenfin kväll! Nu ska vi äta en god middag.