Hello veckans bästa dag!

Idag reser vi på hyttetur hela lilla familjen. Bilen är fullpackad, som alltid med två små😉

Hytten är en helt ny sådan, som är riktigt stor. Ska bli spännande att se den! Där vi garanterat kommer vara en del framöver om vi vill. Och småtjejerna är riktigt klara för en liten roadtrip.
Laddat ner filmer, serier från Viaplay på Ipaden. Såå sjukt bra och enkelt då man ska resa en bit. Rekommenderar Viaplay om ni har småbarn som gillar filmer, etc. Man laddar ner på Ipad och innehållet ligger där i ca 30 dagar. Har varit till stor hjälp, speciellt då vi flygit en del med kidsen👍🏻. Och Ipaden följer alltid med.

På bilden ovan, från bursdagsfeiringen vi hade för mannen min. Bäst av allt var konfettipistolen vi hade, tyckte barnen så klart. Konfetti all over the place😄. Vilken succe! Mindre kul efteråt😄. Haha!

Önskar er en grym start på helgen! Wooho!